dimarts, 31 de gener del 2012

Legionel·la

Es detecta legionel·la a les instal·lacions del Camp de futbol de Llavaneres.

Després de les anàlisis sanitàries s'ha detectat el bacteri de la legionel·la al circuit d'aigua calenta de les instal·lacions esportives, segons va comunicar ahir el regidor de Sanitat Sr. Antoni Majó (PP) en la sessió del ple municipal. Aquest fet va provocar el tancament de les dutxes el dijous passat, que no de les instal·lacions, doncs segons el mateix regidor el bacteri s'ha detectat en el circuit de l'aigua calenta i no pas en el d'aigua freda.
El govern ha esperat fins avui per fer-ho públic i no s'ha informat les famílies dels usuaris de la instal·lació esportiva. La falta d'informació va provocar els queixes airades del regidor d'ERC Sr. Nani Mora que va oferir a l'alcalde una ampolla d'aigua omplerta al mateix camp de futbol. Qui fa d'alcalde, Bernat Graupera (CiU), no tan sols no la ni mirar sinó que va amonestar el regidor, el va faltar tractar d' “asilvestrat” i de “fer l'indi” i finalment el va expulsar de ple. Un altra cop el recurs de l'impotent i del que es queda sense arguments.
Així no anem bé. El pitjor és que per salvar la imatge d'un govern estem posant en perill la salut dels veïns del poble. Lamentable.