diumenge, 8 de maig del 2011

Una pila de desitjos per a tots

Ahir va començar la campanya oficial, encara que alguns ja l'han començada de fa temps. Sempre hem criticat aquells que fan de la propaganda el seu objectiu deixant de banda els interessos del poble.

Dijous va començar oficialment la Campanya electoral per les eleccions municipals del 22 de maig. Els de Gent també hi vam ser.

Volem una campanya amb respecte als votants. Neta i clara. On es presentin de forma entenedora els objectius de cada partit. Ocupem el carrer amb la voluntat de presentar la nostra proposta. Pretenem que arribi la il·lusió i el contingut de les propostes de Gent.

Amb les pancartes, cartells, falques de ràdio i debata a TV ens agradaria fer-vos arribar a més del QUÈ, també el QUI i el COM volem fer realitat el Llavaneres de demà.

No hi ha set pobles diferents. Tots hem de treballar pel mateix i els programes tenen molts punts en comú. Cercarem l'acord i aquí és bàsic comptar amb gent que pugui aconseguir el consens. És aquí on Gent té més força. El caràcter positiu dels candidats de Gent és la nostra força. No ens deixarem enganyar pels que prometen la lluna o el poliesportiu.

Posem les piles d'energia positiva de Gent de Llavaneres, junts farem un ajuntament per les persones.