diumenge, 1 de maig del 2011

ELS CANDIDATS DE GENT ES PRESENTEN

Aquest dissabte ens hem presentat. L'acte ha estat força participat i emotiu. La gent, el sol i el vent ens han acompanyat.

Els de Gent no estem acostumats a personalitzar i per això hem organitzat un seguit d'intervencions en les que hem pogut conèixer qui són i perquè es presenten alguns dels nostres candidats a la llista. Vam poder sentir els parlaments d'en Lluís Oliver, l'Elias López, l'Emili Minguell abans d'en Joan Rubal.

Els quatre van explicar el perquè es presenten per Gent i quina ha estat la seva trajectòria associativa al poble. Tots van coincidir en dir que en Joan Rubal és un dels motius que els fa presentar-se per Gent. La seva vàlua i personalitat fa que a Gent hi hagi un ambient de confiança que ens ajuda a superar el treball dur que suposa el món de la política. Un treball encara més dur per a un grup que sempre ha tingut com a únic objectiu restituir el sentit comú a la gestió del poble.

El nostre candidat Joan Rubal va tancar les intervencions destacant la seva disposició a continuar liderant el treball de Gent i fent esment de les oportunitats que encara tenim de redreçar Llavaneres. Davant d'una crisi que “ens està passant per sobre” la gestió no és la que hauria de ser. Cal evitar el malbaratament de recursos econòmics i humans de l'actual equip de govern està fent i que “mai faria si es tractés de la gestió particular de casa seva”.

Es va agrair la presència de companys de SOS i del coordinador d'ICV del Maresme.

Des de l'equip es va demanar que la gent s'interessi per l'oferta dels diferents grups perquè que ens hi juguem molt a les eleccions. Es destacà que hom pot seguir el treball de Gent a la nostra nova web.

L'acte es va acabar amb un pica pica i amb el recordatori que Gent presentarem el programa electoral a Ca l'Alfaro el proper dissabte dia 7 maig a les 12 del migdia.