dimecres, 30 de desembre del 2009

Pressumpte govern








per: Miquel Molinàs

Hem llegit que als de Gent, els del govern, ens han deixat un “regal” aquestes festes. Entre les resolucions d'alcaldia n'hi ha una, la 575/2009 datada de l'11 de novembre, que fa referència a la presentació d'una querella criminal contra en Joan Rubal regidor del grup municipal de Gent de Llavaneres per un pressumpte delicte d'injúries contra la policia i contra el conseller de governació. La querella es basaria en el text del full informatiu que va publicar Gent i que es va repartir al novembre. Llegiu jutgeu per vosaltres mateixos.Vagi per endavant que als de Gent sempre ens ha preocupat la honorabilitat de qualsevol càrrec públic, incloent el nostre regidor, i continuarem defensant que tots han de fer bé la seva feina. No entenem el perquè d'aquesta querella i continuarem defensant íntegrament el contingut del nostre full informatiu. Tampoc entenem com és que en Bernat Graupera no ha trobat el moment de comunicar-li el fet a en Joan Rubal, recordem que la resolució està datada l'11 de novembre. A data d'avui, en Bernat, ja és fora de vacances i pressumptament no li ha calgut donar la cara.
També és denunciable que pressumptament es malbaratin els recursos humans i econòmics del comú, darrere aquests assumptes que en res afavoreixen la bona entesa entre grups. Tan sol servirien per provar d'amagar la seva pressumpta incompetència darrere aquesta estratègia de difamació.
Sembla que a aquest govern no els sembla oportú pressumptament que es publiqui la nostra opinió sobre el que passa al poble.
Res a veure, aquesta manera de fer d'aquest govern Graupera, amb la nova ordenança municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, en la que es regularà en l'àmbit municipal i de manera global el civisme al poble.
Amb fets com aquest no deixaran d'aparèixer com a pressumpte govern. Més valdria que es dediquin a una altra cosa i deixin avançar Llavaneres o els imaginem amb més carbó del que es pensen per aquestes festes.

Foto del web de l'ajuntament de Llavaneres