dilluns, 14 de juliol del 2008

Un any al govern

Ara ha fet un any de les eleccions municipals. Els vots dels llavanerencs ens van donar el dret i la responsabilitat de formar part del nou govern.
Ens sentim protagonistes del canvi de rumb de la política i la gestió municipal. Malgrat tot cal seguir treballant per tal que es continuï en la millora de la gestió i en el compliment dels compromisos electorals.
Aquests darrers anys havíem tingut, des de l'oposició, la impressió de desgovern i manca d’objectius clars per millorar el nostre poble. Ara, des del govern, tenim el deure de dinamitzar la política i la gestió, si hi cap, encara amb més responsabilitat.
Als de Gent no ens lliga cap disciplina de partit, si bé ens agrada comptar amb el recolzament dels companys d'ICV-EUiA. El nostre objectiu no són els vots de les properes eleccions sinó el progrés de Llavaneres. Tenim les mans lliures i no ens fa por discutir actuacions i decisions que ens puguin semblar no prou justificades.
Cal vetllar per la presa de decisions fruit de l'estudi tècnic i d'una orientació política coherent. Cal un projecte clar pel poble, amb un calendari que marqui les prioritats. No ens deixarem endur pel populisme que pot quedar molt bé al carrer però que ens entrebanca en els objectius generals proposats.
A GLL hem aprés molt d’aquests més de deu anys de participació en política municipal, prou per saber que l'únic principi al que ens hem de sotmetre és al del treball honest. El nostre objectiu va més enllà de pensar en guanyar vots, és l'avançar en l'assoliment del model de poble just i sostenible. Llavaneres el farem entre tots o no el farem.
Comptem amb tu
Article publicat a l'Informatiu Municipal (Juliol-Agost 08)