dimarts, 29 de juliol del 2008

SALVEM EL POLIESPORTIU DE SANT PERE

Des de fa un temps tenim una pancarta que reclama que es conservi l'espai del poliesportiu de Sant Pere.

Des de GENT volem fer saber públicament també el nostre suport absolut al manteniment dels espais públics com aquest. És un punt de trobada de joves i no tan joves que comparteixen les estones lliures tot practicant esport. Espais com aquest són imprescindibles per mantenir la qualitat de vida de qualsevol poble.
Ara fa cinc anys GENT de LLAVANERES ja penjava pancartes per reclamar a l’anterior govern que es mantingués el poliesportiu de Can Matas mentre no es feien les obres de l'actual Biblioteca Municipal. L'anterior govern del PP_PSC va posar-hi un aparcament per a cotxes.

Ara GENT estem al govern però seguim defensant els espais de lleure i esport. Cal fer saber a tothom que al parc de Sant Pere s'hi construirà la nova Escola Bressol municipal que tan necessita el poble. Aquest equipament respectarà l'espai que ocupa actualment la pista de futbol del Poliesportiu. També hi haurà una pista de bàsquet amb 6 cistelles al costat mateix de la de futbol sala conservant la filosofia de l'ús obert i de pràctica de l'esport que té actualment.

L'Escola Bressol ocuparà l'espai que actualment està al costat de muntanya del mateix parc municipal. A Llavaneres, concretament al barri de Sant Pere, no disposem de cap altre espai de sòl públic que permeti ubicar-hi una escola bressol amb millor condicions que aquest.

Per un Llavaneres amb més qualitat de vida ens hi trobareu sempre treballant al vostre costat.