dilluns, 21 de juliol del 2008

POLÍTICS DE MEDALLA

Expliquen que no fa pas gaire i en un poble no massa lluny del nostre una història sobre una regidora de l'oposició que fa reflexionar i potser també riure o potser plorar.
Es va donar el cas que van posar uns lavabos modulars en un parc públic del poble. A la regidora en qüestió i en mig del ple municipal li va faltar temps per reclamar el perquè no se l'havia convidada a la inauguració.

Imatge trucada on es veurien els regidors i no l'equipament

És amb actituds com aquesta que alguns polítics, ben segur que més dels que faria falta, fan un flac favor als qui ocupen càrrec públic i de govern. Són d'aquells que parlen molt i fan ben poc; que els preocupa més el partit que no pas el poble; que procuren més per la seva cadira i per la seva retribució que no pas pel benestar dels veïns; que posen per davant el partit i el futur electoral que les persones del carrer i el dia a dia; que donen més importància a la medalla i a la foto que al mateix fet inaugurat. I és així quan només pensen en guanyar les eleccions que ja les estan perdent.
A GENT estem de fa temps en política i és precisament per poder denunciar fets com aquests i posar ben difícil l'accés al govern dels polítics que no pensen prou en els altres i en el comú.