dimarts, 7 de gener del 2014

Estem convocats ... guanyarem


Un cop més els regidors hauran de deixar la feina i comparèixer al migdia a l'ajuntament.
Continua l'agonia del govern Graupera i el que és més greu el desgovern del poble. Els regidors han rebut la convocatòria de la continuació del ple del passat 2 de gener. És el dijous 9 de gener i torna a ser a 2/4 d'una del migdia.

cliqueu per veure'n el contingut complert
Els regidors que treballen, i més els que ho fan fora del poble, ja van expressar la seva queixa formal doncs aquestes convocatòries els fan impossible compatibilitzar les seves obligacions laborals amb la seva responsabilitat a l'ajuntament. Aquestes convocatòries inoportunes només tenen sentit si es llegeixen en clau de buscar una majoria artificial a base de fer impossible l'assistència dels regidors que no han d'estar a favor de les posicions de qui convoca.

La regidora Mireia Neira (PSC), que havia de substituir la regidora Carme Bastida, no pot prendre possessió del seu càrrec a l'ajuntament doncs no pot deixar les seves obligacions laborals. El votants del PSC han de veure com fins ara es fa impossible la seva legítima representació.

Una cosa és la legalitat i l'altra l'ètica i el que és just. Des de Gent volem agrair l'esforç que estan fent tots els regidors de l'oposició que estan responent a les seves obligacions més enllà del que és moralment exigible. Ànims a tots.

Estem convocats, guanyarem