dissabte, 21 de desembre del 2013

Majoria particular al ple de Llavaneres?

Després del conceptes de “majoria absoluta” i “majoria relativa” ara haurem d'aprendre el nou concepte de “majoria particular”

Veieu el que va passar el divendres 13 d'aquest mes:

Els regidors ja fa hores que han començat la seva jornada laboral. Poc abans de les 12 del migdia (11:55:13 ) reben un correu convocant-los de manera URGENT a plenari.


L'ordre del dia adjunt recull els dos punts tan urgents i l'advertiment que només es pot excusar la falta d'assistència amb causa justificada i previ avís.


Vuit regidors de l'oposició deixen la seva feina i es presenten a l'ajuntament, altres dos excusen la seva presència. L'alcalde amb els altres cinc regidors del govern esperen al despatx i no baixen a la sala de plens. Pocs minuts després de l'hora que marca la convocatòria (13:51:35) es suspèn el ple per motius tècnics i personals. Cap més justificació.


El regidor de Gent Joan Rubal envia el següent correu al Síndic de Greuges denunciant el fet.
Llegiu-ne el contingut i jutgeu vosaltres mateixos ...
Cliqueu damunt la imatge per seguir llegint
Després algú encara dirà que l'oposició es queixa per queixar-se, que són uns mal educats i que els personalismes i els partidismes són els que els mouen.

Caldrà que tots ens ho fem mirar. Cal un respecte a totes les persones que ens representen i no es pot manipular les institucions per interessos particulars.
Ens urgeix un bon alcalde i no podem empenyorar d'aquesta manera el govern de la nostra vila. Graupera deixa pas a un alcalde que ho faci de bona fe.