divendres, 22 de novembre del 2013

SOU, ALCALDE?

Malauradament no ens sorprèn els crits ni els aldarulls al ple del nostre poble. Fins quan haurem de suportar notícies com la de l'ARA?.


Es volia discutir al ple sobre el sou de l'alcalde, debat que ve de lluny i que la antiga majoria CiU i PP han suportat fins ara. L'alcalde, fent gala un cop més del seu estil, no ha permès el debat i ha retirat el punt de l'ordre del dia. L'alcalde es recolza en l'informe del secretari, aquell a qui fa pocs dies va titllar de “falta de reciclatge”. La llei l'empara però i la ètica?
I per si no fos prou dos regidors, Carreras i Molins, dimiteixen dels seus partits,UDC i CDC, just abans del ple per evitar una moció de censura contra l'alcalde Graupera. A qui representem?
I amb tot això qui en surt perjudicat és Llavaneres i la imatge dels polítics. Qui se'n beneficia? En Graupera, en Molins, la Carreras i també els socis del PP que conserven, de moment, càrrec i sous. Fins quan haurem d'aguantar aquesta situació? Pleguin si us plau i no empitjorem encara més el poble al temps que probablement estalviarem temps i diners.


1 comentari:

Miquel Molinàs ha dit...

Entre tant de desordre encara estem agraïts a en Josep de SOS que s'hagi contingut. Si estirem fort ....