diumenge, 24 de novembre del 2013

La censura de'n Bernat

L'alcalde elimina les mocions i les preguntes al ple


En Bernat Graupera, l'alcalde, s'ha quedat sense majoria als plens. Ha expulsat un dels seus companys de llista i altres tres dels “seus” han deixat el govern. Ara en queden tres que ja no són ni de Convergència ni d'Unió i amb els altres tres del PP no tenen majoria als plens.
Després del lamentable espectacle del ple extraordinari de dijous passat, convocat per sis regidors, en el que va decidir eliminar el punt en què posava en qüestió la modificació del sou del govern, ara ha decidit esborrar del proper ple ordinari de demà dilluns 25 de novembre les mocions i també els precs i preguntes. (mireu l'ordre del dia de demà).
Si l'alcalde considera que una moció no es pot discutir pot prorrogar-la pel proper ple, s'entén que prèviament haurà exposat els motius. Aquest encara no ho ha fet. El que és intolerable és que prohibeixi qualsevol pregunta o prec dels regidors.
Ja n'hi ha prou d'aquest tarannà. Us animem a venir al ple demà dilluns a les 21h a l'ajuntament per demanar educadament però de manera clara un respecte a les institucions i un tracte més just i democràtic per Llavaneres.