divendres, 2 de novembre del 2012

Subvencions i badomies



Les badomies (cast. “bulo” ) són el recurs fàcil d'aquell que es queda sense arguments. Malauradament també és més senzill escampar-les que demostrar la seva falsedat. En aquest país sembla que constantment has de demostrar la teva innocència davant de les acusacions gratuïtes i malintencionades.
Darrerament "algú" ha anat escampant que els de Gent hem condicionat les subvencions a determinada entitat. Senzillament això és MENTIDA. Des d'aquest govern CiU-PP se'ns ha ignorat sistemàticament quan hem demanat racionalitat en la despesa i ara ens utilitzen per justificar els problemes alhora de fer les subvencions.
Que quedi doncs ben clar: és el govern l'únic responsable de les decisions sobre les subvencions a les entitats. 
Als de Gent sempre ens trobareu defensant la legalitat i la gestió responsable pesi a qui pesi. Per demostrar-ho aquí teniu el nostre bloc en el que fem públiques les nostres opinions, que no pretenem que siguin totes compartides però que demostren que els de Gent no tenim res a amagar.
Volem aprofitar per continuar encoratjant totes les associacions a continuar treballant per fer poble i expressant la nostra intenció de continuar vetllant per la correcta gestió a l'ajuntament.