dissabte, 11 de febrer del 2012

Desgovern, “por qué”?


En el ple de gener es va poder veure un altre cop l'alcalde defensant-se en solitari, davant dels arguments de l'oposició, mentre els seus companys de govern ni s'immuten. Lamentem que cap regidor del govern sigui encara capaç de canviar la dinàmica d'un alcalde desesperant.
Ja no comptem amb la comoditat dels regidors del PP que després de perdre vots seuen còmodes i pagats al govern. El que no esperàvem és l'actitud passiva i complaent dels companys de desastre com el Sr. Nogueras que cada dia que passa perd més crèdit com a governant, ni de la Sra. Carreras que sembla que no l'interessi veure més enllà de la seva regidoria.
El PP amb en Bertomeu, amb el seu discurs agre i desagradable, desacredita contínuament qui no pensa com ell i en Costa eternament a la defensiva, provant de justificar el seus injustificables honoraris.
A l'altra banda en Josep Ruiz (SOS) demostra la seva capacitat de treball i cada cop té un discurs més entenedor, na Carme Bastida (PSC) sempre directa i incisiva, en Nani Móra (ERC) continua demostrant que sap de què parla i el nostre Joan Rubal (Gent) referent i amb un discurs punyent que descobreix les incoherències i misèries d'un govern de cartó pedra.
Un escenari que es repeteix ple rere ple i del que volem deixar ben clar que no ens satisfà doncs representa per a Llavaneres una altra legislatura perduda. Un escenari que costarà canviar.
Després encara hi ha qui pregunta “por qué” mentre procura trobar responsables.