dijous, 13 d’octubre del 2011

Les claus dels miserables

Ens costa de qualificar les actuacions d'aquest alcalde que sembla voler passar a la història per un dels més deplorables i incompetents que hi ha hagut mai al poble.
Ahir sense anar més lluny al ple extraordinari i d'urgència, convocat el mateix dia, va tornar a fer un lleig tot provocant el públic assistent. Els regidors de l'oposició no s'hi van presentar en protesta per la convocatòria el mateix dia i per la total desinformació que tornava a representar una manca de respecte als acords presos prèviament.
Quan des del públic se li va reclamar a l'alcalde que expliqués el que es presentava al ple, aquest s'hi va negar argumentant que: “el govern ja estava suficientment informat” i que donat que l'oposició no s'hi havia presentat tenia molt clar que no calia “allargar” l'acte. Va ser aleshores, davant tantadesconsideració, quan una persona del públic, membre de Gent de Llavaneres, va marxar tot expressant la seva indignació. Mentre estava abandonant la sala, aquest alcalde, tornant a demostrar que no es mereix aquest honor, va deixar anar amb veu prou alta per tal que se'l sentís i adreçant-se a algun dels seus companys de govern: “té les claus del nou despatx de CiU”.
Qui ha seguit l'actualitat de l'ajuntament sap que el desallotjament del grup de Gent del que ha estat el seu despatx fins ara per part de l'alcalde ha estat ple d'irregularitats i amb una manca total de formes i respecte. Així doncs les paraules referents al nou despatx van provocar encara més enuig del veí que estava abandonant el ple.
Aquestes no són maneres d'algú que porta el càrrec d'alcalde d'un poble. Del nostre alcalde esperem respecte per a tots, sigui quin sigui el seu parer polític. És per actuacions com la que referim que ens costa cada cop més reconèixer un alcalde en la figura i les accions del deplorable Graupera.
La no reacció dels seus companys de partit ni tampoc dels del govern de coalició CiU-PP, ens porten a pensar que el seu servilisme així com la manifesta absència de dignitat política està condicionada totalment al cobrament del sou.
Així no podem anar bé de cap de les maneres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TOTALMENT DE ACORD, VA SER INDIGNE DE UN ALCALDE, UNA ACTUACIO AIXI ES UN DESPRECI A LA DEMOCRACIA , ALS SEUS PROPIS COMPANYS, AL PUBLIC I PROBABLMENT VA SER UN ACTE IL.LEGAL PERQUE SEMBLA SER PER EL QUE DIUEN QUE NO ES VA PORTAR A VOTACIO EL 2º PUNT DEL ORDRE DEL DIA I NOMES VA DIR QUE S' ESTAVA DE ACORD EN LA URGENCIA DEL PLE I QUE AIXECAVA LA SESIO PERQUE LA OPOSICIO JA ESTAVA BEN INFORMADA I EL GOVERN NO HAVIA DE DONAR EXPLICACIONS

AIXO ES LEGAL O FORMA PART DE UNA DICTOCRACIA ?, EL SECRETARI NO POT DONAR FE DEL ACTE DE LA SESIO PERQUE NO VA HAVER-HI VOTACIO ALGUNA I NINGU POT DIR LO CONTRARI..

QUE HI DIU EL SECRETARI?

Anònim ha dit...

El que jo us digui: aquest s'ha pensat que és l'amo de la finca. I està actuant com a tal. I la resta de membres del govern? doncs a passar com es pugui, tampoc és qüestió de posar-se aquest tio en contra, que igual perden el sou i alguns només estan per aixó: les peles. Tan se val si el poble està fotut, tant se val si s'et pixen a sobre, tant se val si no pintes res o no comptes en el que es decideix. Res no importa...excepte seguir allà cobrant en el pitjor dels casos, 1.000 euros cada mes.
Com si els demanen que es vesteixin de ballarines o del payaso de Micolor...