dissabte, 16 d’abril del 2011

L'altra cara de la política

A Gent ens agrada entendre la política com a gestió del bé comú. El treball en política ha de ser honest i des del respecte a les opinions dels altres. Que no es comparteixin, amb altres formacions, opinions o decisions és quelcom que cal assumir i que forma part del debat polític. És la maduresa política la que fa que entenguem que la veritat es troba sempre en els debats entre diferents opcions. Molts confonen el debat polític amb l'enfrontament personal. A Gent sempre hem entès la diferència.

És això el que fa que rebutgem totalment i ens sentim ofesos quan llegim “panfletos” com el que algú ha escampat pels carrers del poble difamant un dels regidors del poble.

Des de Gent denunciarem sempre les desqualificacions gratuïtes i més encara d'aquells qui s'amaguen en l'anonimat. L'atac a la persona d'un dels representants del poble a l'ajuntament és un greuge contra tots els que defensem l'esperit demòcrata.

En aquestes qüestions cal tancar files i ser implacables amb els intolerants i indecents.

No hi ha dret.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó. Ja fa temps que hem de patir la intromissió en la vida privada o l'insult personal com un fet habitual dins de la manera de fer política d'alguns.
Això és un recurs miserable i només revela la incapacitat d'aquests per raonar, per argumentar. És lamentable haver de trobar-se amb acusacions com les que hem vist avuí. Certament, com dieu vosaltres: no hi ha dret.
A Gent de Llavaneres us honora el fet de rebujar aquest tipus d'atac contra un altre grup o regidor. Us felicito i us demano que traslladeu el meu suport al regidor Ruiz de SOS Llavaneres.
Esperem, pel bé de tots i també per la dignitat de la política, que aquest no sigui el tipus de campanya que haguem de patir.