dissabte, 26 de març del 2011

Quan tot va malament








per: Miquel Molinàs

Fa poc hem sabut de la sanció a l'ajuntament de Llavaneres pel mal ús de les càmeres de vídeo vigilància. La gestió d'aquest l'alcalde tampoc en aquest cas podia ser pitjor. Malgrat els avisos als plens i les mocions presentades les càmeres de vídeovigilància han tornat a deixar en evidència la mala gestió d'aquest govern.
En aquest cas han estat les càmeres de seguretat de l'interior de l'edifici de l'ajuntament que s'han utilitzat de manera irregular pel contol dels treballadors. De videocàmeres també en tenim al carrer. Unes càmeres que no serveixen per a augmentar la seguretat, que han estat molt de temps inutilitzades i que ens han costat a tots un ull de la cara (vora 60.000€).“És de ser inútiles”, com diria aquell, que ens passi això i més a l'administració que és qui hauria de donar exemple en el compliment de la llei i les normes. El fet és més greu quan sembla que la normativa per l'ús està perfectament determinada i tot indica que un altre cop ens l'hem tornat a saltar.
D'això també en farà bandera el Sr. Graupera? També ho explicarà com a fet destacat de la seva gestió o ho deixarà passar també com si res?
Quan es va fer campanya, ara fa quatre anys, de l'eradicació de l'incivisme ara toca preguntar qui pot donar lliçons de civisme. Al poble continuem sumant punts en el rànquing de la mala gestió municipal. En lloc d'avançar anem enrere i ja va sent hora d'un canvi.
Si algú pensa que ens pot fer gràcia fer-nos ressò de la notícia val més que li esclarim que el que ens produeix és una profunda vergonya.
Foto: Luís Arcal