diumenge, 20 de març del 2011

Gent amb el centre

Dins del programa de trobades de Gent amb els veïns de Llavaneres, aquest dissabte 19 de març de 2011, vam convocar la gent de la zona centre, grup Betlem, pisos de'en Tordera i el sectror C. L'acte es va fer a la Biblioteca municipal i hi van assistir una trentena de persones.

A la taula hi havia en Joan Rubal, regidor de Gent , i en Mateu Jaumandreu regidor també la passada legislatura.
La presentació la va fer en Mateu destacant la voluntat de Gent d'escoltar i donar protagonisme a les persones i destacant l'exemple que s'ha donat en aquests més de deu anys de treball en la política municipal.

En Joan Rubal va explicar la importància d'aquests actes per fer una política en la que les persones siguin l'element més important. Es va destacar la necessitat, i més en temps de crisi, de gestionar correctament els recursos municipals. Cal prioritzar les necessitats bàsiques dels ciutadans en front de projectes no urgents que ens han costat molts diners. En són exemples la guingueta de l'OAC a Sant Pere o les càmeres de video-vigilància. Una bona gestió hagués reduït el dèficit municipal amb l'herència rebuda per l'ajuntament i tampoc no s'ha fet.
Es va donar pas a les intervencions dels assistents i el denominador comú dels problemes va ser la manca de coherència d'un alcalde que s'excusa en la gestió dels seus subordinats per no donar resposta als ciutadans. Ens cal un alcalde amb capacitat de respondre, voluntat d'atendre per igual a tots els llavanerencs i que sàpiga dir que no quan cal però argumentant els seu criteri.
A la pregunta de perquè no es buscava l'apropament amb altres forces polítiques, es va posar l'exemple del partit SOS, en Joan Rubal va contestar que és una valor de Gent el poder establir pactes amb qualsevol força i que ho hem demostrat en el dia a dia. Es va explicar que s'estan establint contactes per arribar a acords amb altres partits i que Gent , com ha fet sempre, prioritzarà el progrés del poble davant d'interessos particulars i/o de partit.
Dissabte vinent, 26 de març ens trobarem amb la gent dels veinats de l'Ametllareda, Minerva, Los Cedros i el Paradís.
Fins aleshores