divendres, 7 de gener del 2011

S'HI MENJA MILLOR PERÒ NO TOTS ELS DIES


Per: Manolo Ortiz de Lazkano

Aquest Nadal hem pogut llegir el següent avís del nostre ajuntament

Notícies: Del 24 de desembre al 7 de gener, el menjador de la Gent Gran es trasllada al Casal de Llavaneres amb motiu de les festes de Nadal i a excepció dels dies festius

Amb motiu de les festes de Nadal, el menjador de la Gent Gran de Llavaneres es traslladarà al restaurant del Casal familiar, del 24 de desembre de 2010 al 7 de gener de 2011, ambdós inclosos, exceptuant els dies festius. Preguem als usuaris d´aquest servei que disculpin les molèsties que aquesta modificació els pugui suposar i els agraïm la col·laboració.
Activitat: Menjador de la Gent Gran
Lloc: Casal de Llavaneres (Av. Catalunya, 56)
Dies: 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2010 i 3, 4, 5 i 7 de gener de 2011
© Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres 2010
________________________________

Ens permetem afegir una contesta:

Noticies de la Gent Gran, usuaris del menjador: 29/12/2010
L'Ajuntament no cal que se disculpi per el canvi de lloc de menjar. Nosaltres al casal de Llavaneres hi anem molts contents, ja que els menús són esplèndids i el tracte del personal molt familiar.
El que demanen a l’Ajuntament és que ens permeteu anar-hi també els dissabtes i dies festius, ja que el menjador del Casal de la Gent Gran és tancat i el restaurant del Casal Familiar és obert. La direcció del Casal Familiar no troba cap problema, tot el contrari, diu que está content de tenir-nos de clients.
La Gent Gran agraïm la preocupació del Ajuntament, per aixó demanem que es tregui l'expressió " excepció dels dies festius" i poseu en el seu lloc ( “sempre que el menjador del Casal de la Gent Gran sigui tancat”.)
Atentament: un de la Gent Gran

1 comentari:

Blog Gent de Llavaneres ha dit...

Disculpa Manolo he publicat el missatge tard. Confio que qui correspongui en prendrà nota de cara a millorar el servei per altres festes. També caldrà repensar el servei actual de menjador al Casal d'avisper tal de millorar-lo.