diumenge, 24 de gener del 2010

Sentit comú al poble










Per: Manolo Ortiz de Lazkano

Des de fa uns anys veig que els responsables polítics de la policia municipal del poble no tenen molt clares les seves funcions. Per a mi són molt clares: “ Servir el millor possible els ciutadans de Llavaneres”
Els governants no han d’oferir recompenses monetàries extres pel compliment del seu treball, ni demanar feines que no els hi corresponen.
Sant Andreu de Llavaneres fins ara era bastant tranquil. Que m'expliquin la preocupació de posar per les carreteres “càmeres de vigilància”, “equips de control d'alcoholèmia”, amb les despeses que això comporta al consistori i el de manteniment. Tanta vigilància ens cal a Llavaneres?? Al pas que anem les properes instal·lacions seran “helicòpters, i escànner als carrers” per vigilar-nos. Estarem més “ protegits” i “vigilats ” que a les presons.
Aquesta és la Llavaneres amb “Qualitat de Vida" que ens oferiu? Ja us la regalo!!!
Quan ens caldrà esperar per la nova caserna de la Policia? Crec que seria una bona obra per la policia i per tots les llavanerencs.
Tots sou prou grans. Feu el favor de seure i arregleu be les coses com a governants. Serà aleshores quan tots les llavanerencs serem més lliures i en sortirem realment beneficiats.
Per governar als llavanerencs només cal sentit comú.
Aquesta és la meva resposta a l'alcalde sobre "Quin Llavaneres volem".
Salut: Manolo un de la gent gran.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que a alguns la manera de fer política és fer despesa. A més inversió no correspon necessàriament una millor gestió dels recursos. Cal, com dius tu, sentit comú per orientar correctament una política de seguretat per un poble com el nostre.

Anònim ha dit...

El control de alcoholèmia és important que es faci bé i en condicions, doncs el consum d'alcohol és un factor determinant en molts casos d'accident. El que està més que clar és que, per les condicions de trànsit que tenim a Llavaneres, és que el sistema de vídeo-viogilància és una despesa del tot innecessària. Tan sols serveix perque algú es posi les medalles a costa del contribuent.