dissabte, 16 de gener del 2010

AMB NOM I COGNOMS
per: Miquel Molinàs

Carta oberta al Sr. Garcia regidor de l'ajuntament de Llavaneres

Més d'un acusa als de Gent de “personalitzar” els problemes del poble. De fet el que fem és ni més ni menys que posar nom i cognoms al responsables. Volem deixar ben clar de qui és cada responsabilitat per tal que els problemes es solucionin el més aviat possible. La nostra intenció és continuar en aquesta línia de treball.En aquest sentit volem denunciar la intervenció del Sr. Garcia al ple del mes de desembre, en el torn de preguntes dels grups de l'oposició al govern.
Quan el regidor de Gent, Joan Rubal, li va preguntar entre d'altres qüestions per la feina del Cap de la policia, concretament per si havia de fitxar, per alguns informes que trobàvem a faltar i per la seva assistència a tribunals o proves de selecció. El Sr. Garcia va respondre a aquestes qüestions de manera airada i demanant que: “ conste en acta que als Sr. Rubal sólo le preocupa el Cap de la policía”.
No Sr. Garcia.
- Primer: en Joan Rubal, malauradament, té moltes altres preocupacions com a regidor
- i segon: no podem admetre que assenyali en Joan Rubal i “personalitzi” un problema quan el que estava fent el regidor de Gent era exercir el dret i obligació, com a regidor, de preocupar-se pel compliment de la feina com ho faria per qualsevol altre treballador de l'ajuntament.
El que correspon al tarannà d'un regidor, i més si te responsabilitats de govern, és procurar també per la bona entesa entre els càrrecs polítics i els treballadors de l'ajuntament. Li demanem al Sr. Garcia que no es repeteixin actuacions com la del darrer ple i que segueixi treballant per fer realitat projectes com en els que va estar d'acord amb el regidor Joan Rubal. Repassem:
- Ajustament de l'horari de l'autobús amb el de la RENFE des del canvi d'horaris a la línia C1
- Insistir en els tràmits per aconseguir la gratuïtat del bitllet de bus pels jubilats de Llavaneres a l'Hospital de Mataró,
- Traslladar la parada de regulació del bus (la que es fa quan s'ha d'esperar a la tornada cap al poble) de l'estació de tren a la banda de la Marinada on sí hi ha una marquesina de protecció pels viatgers, fins que se'n pugui fer una de nova al costat de l'estació. El procés de renovació de la mateixa estació fa que ara per ara es vegi lluny la possibilitat de posar-hi una marquesina.
Buscant l'entesa és la millor, per no dir l'única, manera d'avançar per la millora del poble que tots volem. I ara a treballar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Malauradament, el regidor García sembla sempre més ocupat en desfer-se de les crítiques pel que fa que en resoldre realment el que li critiquen. Als plens s'enfada i perd les maneres deixant veure com és en el fons, enlloc de donar resposta i solucions.
El regidor té moltes responsabilitats? Potser sí; el que és segur és que té més responsabilitats de les que està capacitat políticament per portar. És, com a gestor, un zero i, com a polític, encara pitjor perquè no distingeix entre la crítica política i l'atac personal.