diumenge, 23 de setembre del 2007

Dedicacions exclusives justificades

El darrer ple del 19 de setembre es va aprovar la dedicació exclusiva de la regidora d'urbanisme. A favor 7 ( 5 CiU + 1 GLL + 1 SOS), en contra 5 ( 4 PP + 1 PSC ) i 1 abstenció ( ERC ).

Els arguments que a Gent ens van portar a votar a favor van ser: el desgavell urbanístic actual derivat de l' anterior gestió i la necessitat de re orientar el POUM.







En Joan Rubal, regidor de Gent


Des del PP, el Sr. Ros va provar de demostrar que el seu POUM no estava “tombat”. Li costa reconèixer que van ser els llavanerencs amb el seu vot que el van “tombar”.El que sap més greu és que alguns encara facin demagògia des del càrrec de regidor.


L'anterior govern també tenia dues dedicacions exclusives una del PSC (Sra. Arnau - Cultura i Festes) i l'altra del PP (Sra. Clericci – Educació, Sanitat i Serveis Socials ). Gent va denunciar aleshores que aquella decisió que es prenia més per trobar una ocupació laboral a persones sense feina que per necessitat del poble. El dedicar horari complert a aquestes àrees no es justificava doncs ja hi havia tècnics al mateix ajuntament i per altra banda no són competència exclusiva de l'ajuntament sinó també de la Generalitat. El fet que la regidora del PSC renunciés al seu càrrec als pocs mesos d'haver-hi accedit, per haver trobat una altra ocupació, posa en evidència aquest fet. La dedicació efectiva de la regidora del PP i la mala gestió de les seves àrees van deixar molt que desitjar. Quan la vam denunciar va ser per la poca eficàcia en la seva gestió, lluny de qualsevol enfrontament personal.

Ara són els del PP, un altre cop amb el vot de la regidora del PSC, els qui s'oposen a la dedicació exclusiva per al regidora d'urbanisme. El seu vot doncs sembla que no va ser en contra de les dedicacions exclusives sinó en contra d'una dedicació que no era per a algú del seus. Ara són els del PP els qui es treuen de la màniga atacs personals quan es parla de gestió. Un tarannà que no ha canviat.

El PP votant en contra de la exclusivitat per altres


Menys fer demagògia i més aplicar-se en resoldre les necessitats del poble. A Gent seguim estant en contra de les dedicacions exclusives injustificades.