diumenge, 8 de juliol del 2007

EL COMPROMÍS DE GENT: AQUÍ UN NOU ALCALDE, EL TEU VOT GARANTIA DE CANVI.

Els resultats electorals tenen moltes interpretacions, tantes com persones hi ha al poble. Molt s'hi pot escriure i tot és discutible. Gent hem entès, també, que Llavaneres ha demanat un canvi. Els partits que fins ara formaven el govern han perdut vots i sembla clar que li pertocava a CiU, com a llista més votada, liderar un nou projecte.
Gent, amb la responsabilitat que signifca representar les 377 persones que ens van votar i amb en Joan Rubal com a regidor, farem el que estigui a les nostres mans per tal que aquesta legislatura sigui del tot profitosa pel nostre poble i pugui representar uns canvis significatius pel futur de Llavaneres.
La responsabilitat de qualsevol partit és treballar per acomplir les promeses del programa electoral i ser fidel amb el que s'ha dit en campanya. A tots ens va bé fer memòria de tant en tant per tal de ser coherents i que de passada això pugui animar més gent a votar.
El nostre lema de campanya va ser “el teu vot garantia de canvi” i en la votació pel nou alcalde serem conseqüents. El vot de Gent, aquest 6 de juliol ,en el nomenament del nou alcalde, ha estat per en Bernat Graupera (CiU). En campanya, en una de les pancartes de Gent, s'hi podia llegir “Aquí un nou alcalde” i ara ho hem fet realitat.
Ens fa molta il·lusió que s'hagi comptat amb Gent per formar el nou govern, doncs en aquesta legislatura també volem que a l'ajuntament hi hagi més treball en equip. En les converses pel pacte de govern, els de Gent hem procurat sempre ser constructius i amb el referent del programa de cadascun dels partits, des de la coherència dels resultats electorals, arribar a una entesa de progrés per Llavaneres. Mai no hem descartat tampoc restar a l'oposició si no es complien aquests mínims.
Caldrà també que el nou govern tingui més en compte l'oposició. Aquesta també va ser la queixa de Gent, que en campanya vàrem denunciar l'actiud prepotent del govern del Sr. Ros.
Felicitats Llavaneres i bona feina al nou govern de canvi.