dilluns, 23 d’abril del 2007

Gent a la festa del pèsol

Com no podia ser d’altra manera els de Gent també varem ser presents a la festa del pèsol aquest diumenge 22 d'abril.

Durant tot el diumenge al matí es van repartir: plantes (romaní, farigola i menta) i llibres, amb un punt especial que feia referència al dia mundial de la terra.
També es va repartir un tríptic amb la presentació de tots els components de la candidatura i els eixos més importants del programa de Gent.



Varem poder comptar amb la presència d’en Romuald Grané i Vilaseca autor del llibre “Una reflexión sobre la última fase” . També varem rebre la visita de l'Andreu Majó alcalde d'Arenys de Munt.
Romuald Grané Andreu Majó amb candidats de Gent
Agraïm tots aquells qui van interessar-se per la nostra proposta que continua sent una opció oberta a la gent de Llavaneres i que creix quan està al costat de la gent.
Varem poder notar molta preocupació per l’estat actual de la política del poble i pels possibles resultats de la propera comtessa electoral. Des de Gent animem tothom a participar i fer sentir la seva veu: a l’ajuntament que és casa de tots, al carrer quan convingui i també quan sigui l’hora d’escollir qui ens representi a la Casa gran.
En resum una jornada festiva en la que també hi va haver molt de debat de poble. Felicitats a tots.

1 comentari:

Joan Rubal ha dit...

Vaig tenir l'oportunitat i el gust de xerrar una mica amb en Romuald Grané. He llegit el llibre, que és la seva visió sobre les residències per a la gent gran. Transmet la seva experiència els darrers anys en una residència mixta de Mataró junt amb la seva dóna, que necessitava assistència.
El llibre, que és curt i es fa curt, és ric i fresc perquè transmet vivències pròpies i ens dóna una visió més pròxima al que és la realitat per als que ja són en això que ell anomena la darrera fase, la gent gran.
No és, en absolut, negatiu, sinó la visió positiva d'algú que voldria canviar les coses per a fer la vida més fàcil quan tot es torna difícil, quan el cos comença a no acompanyar i quan més necessitem dels altres.
Us recomano el llibre i la conferència que estem preparant per d'aquí a pocs dies a El Casal
de Llavaneres. No ha estat possible fer-ho al Casal de la Gent Gran. Quan hi hagi data, us ho farem saber a través de la web i amb cartells als carrers del poble.