dijous, 12 d’abril del 2007

Independents amb Iniciativa

Gent de Llavaneres es presenta, en una candidatura unitària amb ICV-EUiA, sota les sigles "Gent de Llavaneres- EPM" (Entesa pel Progrés Municipal)


Gent de Llavaneres va néixer, ara fa nou anys, com una plataforma electoral independent que volia canviar el govern del Sr. Ros (PP) doncs no ens agradava l’estil personalista, sense projecte i amb tics autoritaris que marcaven la política en aquell moment.
Molts van ser els qui ens van assenyalar com a grup dependent d’ERC. El cert és que a banda de militants d’aquest partit, a la plataforma GLL, també n’érem molts d’altres que no hi militàvem i que més aviat ens repel·lia això dels líders, dels carnets i les banderes. La voluntat de GLL sempre ha estat integrar tothom que vulgui participar i que tingui com a prioritat el treball per Llavaneres. La independència l’assegura el funcionament en assemblea en la que cada persona és un vot.


Amb els nostres dos regidors, varem col·laborar amb CiU en un govern en la legislatura anterior, en la que PP i PSC van quedar a l’oposició.
En aquestes eleccions la idea també ha estat formar un front de progrés unitari.
Hem decidit organitzar-nos com a partit polític, fet que ens dona més solidesa i més independència com a grup. Hem seguit treballant per tal que Gent de Llavaneres segueixi sent una opció amb la màxima representativitat. Hem volgut des del primer moment reunir el màxim de sensibilitats. ERC s’ha volgut presentar en solitari i no ha acceptat presentar una llista conjunta amb GLL i ICV-EUiA.


Des del primer moment hem trobat als companys ecosocialistes d’ICV-EUiA disposats a respectar la nostra independència coma a assemblea. Ens van proposar, com a d’altres pobles formar una candidatura unitària sota el nom Gent de Llavaneres- EPM (Entesa pel Progrés Municipal).
Hem pogut fer la llista sense cap condició, hem rebut el seu suport tècnic i administratiu sempre que ens ha calgut i a canvi disposaran dels vots que la candidatura GLL-EPM obtingui a Llavaneres per la representació en l’àmbit supramunicipal. (Consell Comarcal i Diputació)
Estem convençuts que aquesta col·laboració de Gent de Llavaneres amb ICV-EUiA encara ha de fer més proper el canvi al nostre poble.


Enllaços d’interès:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Iniciativa_per_Catalunya_Verds http://ca.wikipedia.org/wiki/Entesa_pel_Progr%C3%A9s_Municipal
http://www.arenyautes.cat/node/450

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És fals i tu ho saps que ERC no hagi volgut presentar una llista conjunta amb GLL-ICV-EUA doncs quan es van tenir les converses amb ERC encara no teniu tractes amb ICV. ERC va fer els seus esforços com vull suposar que GLL també i no es va arribar a cap acord però tal com ho escrius no eés cert, en tot cas és la teva veritat però no la veritat. Suposo que pregar-te que ho rectifiquis no tindrà cap resultat.

Miquel Molinàs ha dit...

Benvolgut anònim:
Com veus al blog de Gent tots els comentaris, això sí fets amb respecte, hi són acceptats.
Tot i respectant la teva opinió cal aclarir que:
a) És cert que, abans de parlar d'acords amb ICV-EUiA, es va parlar amb els companys d'ERC que volien deixar Gent. Com és lògic calia provar primer d’arribar a un acord amb els que volien marxar abans de fer noves incorporacions a Gent.
b) Des del primer moment es va considerar la possibilitat d'ampliar la coalició per sumar forces amb altres grups i no dividir el vot de canvi.
c) Sempre es va considerar la possibilitat d'ajuntar altres forces a la coalició i també amb ICV-EUiA.
Agraïts per la teva opinió.