diumenge, 6 d’abril del 2014

DIFERENTS ESTILS DE GOVERN

El passat dissabte 29 de març van poder sentir els  parlaments d'en Juan Garcia, l'actual alcalde i el d'en Bernat Graupera, que rebia la moció de censura.
Compareu els estils i el missatge i potser arribareu a entendre el perquè de la seva diferent situació. L'un es mostra positiu, amb projecte i amb compromís. L'altre destil·la retrets, excuses i amenaces . Així els hi va a alguns.

Juan Garcia, Alcalde de Llavaneres

Bernat Graupera, regidor No Adscrit a l'oposició

Molta sort al nou govern de concertació. Seguirem treballant i exigint també al nou govern.

1 comentari:

Joan Rubal ha dit...

Un comentari que no esperava, pero que no em va sorprendre va ser quan el regidor Bartomeu, del PP va presumir que, com sempre passa amb el PP, marxaven deixant "la nevera plena".
Deixant de banda el fet de si està plena o no (que és el que hem de veure ara si amb informació oficial), el comentari reflecteix primer que el nivell ètico poític és realment baix, perquè si podem tenir diferències en com gestionar, però no hi hauria d'haver discusions quan es parla de respectar drets bàsics dels representants, quan es parla d'amagar informació, quan es parla de perdonar sancions. Totes aquestes coses que els del PP han permès, limitant-se a dir que era cosa d'en Bernat Graupera. Això és, Bartomeu, immoral. Els pecats es poden cometre per acció i omisió. I vosaltres heu permés molt, però teniu responsabilitat compartida