dissabte, 7 de setembre del 2013

El govern inDEPENAntista de Llavaneres

Preparant la diada??

Com perdre dues mocions amb un govern en “majoria”, un ple favorable al dret a decidir i amb vots “independentistes” més que suficients. Les mocions eren: l'una per l'adhesió al Pacte Nacional pel dret a decidir i l'altra per la col·locació de l'estelada.
Els fets:
Les formes incorrectes, la falta de projecte, el pacte antinatura amb el PP, les divergències l'equip de govern i la poca voluntat de diàleg aboquen al ridícul una vegada més el govern de Graupera Fábregas.
Imatges del ple del més de juliol passat (13 min). Traieu-ne les vostres pròpies conclusions.
Disculpeu la qualitat del so i de les imatges, que del contingut d'altres en són els responsables.


L'Anàlisi:
L'errada en la presentació de les mocions, un Grup Municipal de CDC que no existeix, fan paleses les vergonyes d'un govern a Llavaneres sense nord.
Amb un regidor expulsat del govern, uns socis “espanyolistes” i la incapacitat pel diàleg i pacte amb l'oposició nacionalista i favorable al dret a decidir, és impossible cap projecte de futur.
Ha tornat a ser vergonyant la imatge del govern en aquest ple. La falta greu de forma de les mocions i la necessitat de tapar les vergonyes d'aquest govern, amb el nacionalisme d'aparador i l'estelada, no convencen el Ple i es perden les dues votacions per la “urgència” de les mocions.

Volem seguir deixant ben clar que a Gent som partidaris del dret a decidir i que, tot i respectant els símbols patris, hi ha problemes més importants a resoldre i són aquest els que continuarem defensant com a prioritaris en el nostre programa d'actuació com a Grup Municipal.