dissabte, 2 d’octubre del 2010

Alerta vianants!!!







Per: Lluís Oliver


A la cruïlla de l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat amb el carrer Sant Isidre, just davant del pont peatonal sobre la riera, és molt habitual veure com els vianants creuen la carretera per una zona perillosa, sense cap pas senyalitzat.Cada cop és més intens el trànsit de vehicles en els dos sentits de la marxa, en aquest tram "ràpid" tot i que la senyalització indica que no es poden superar els 50 km/h.
El pas de vianants per aquest punt és freqüentat a totes hores del dia, tant per nens en el seu itinerari per anar a l'escola com per adults que pugen o baixen la riera a peu. El perill evident, és major quan el vianant creua del pont cap a la carretera donat que el pont, sense cap vorera, desemboca directament sobre la calçada dels vehicles. El perill encara és més gran en les hores sense llum natural.
És necessari senyalitzar degudament aquest pas de vianants i podria ser fins i tot recomanable disposar en aquest punt d'un dels sistemes reductors de velocitat per a vehicles que tan abunden en altres punts del nostre poble.
Aquesta tarda, just abans de fer la foto, he hagut de fer un crit a un dels nens que es veuen i que sortia disparat del pont. El nen ha parat en sec però l'ensurt ha estat d'aquells que no s'obliden.