dissabte, 6 de febrer del 2010

Més diàleg
Emili Minguell

Quan va començar la legislatura a Gent crèiem que el canvi de tarannà era possible. Amb el pacte de govern vàrem provar de fer possible un nou govern transparent.
Han passat més de mitja legislatura i estem decebuts del govern del Sr. Graupera.Al partit al govern i l'alcalde al capdavant encara els manca molt de diàleg i saber escoltar.El treball en equip, amb la feina de l'oposició, és bàsic per la millora del poble. Un bon govern tampoc es pot permetre fer campanya contínua contra l'oposició. Posarem uns exemples:
1.Ja abans que Gent deixés el govern, ens vam queixar diverses vegades de la manca de comunicació que hi havia en l'equip de govern (CiU, ERC i Gent). Algunes actuacions importants no s'explicaven ni discutien entre tots.
2.Encara no hem sentit cap argument, mínimament coherent, que justifiqui el cessament del regidor Sr. Mora
3.Quan l'alcalde diu que l'oposició està “en contra d'un Llavaneres segur” li estem dient que no creiem que la inversió en càmeres de control de trànsit (40.000€) al poble sigui una prioritat.
4.Quan el govern diu que “Gent no vol la riera neta” li estem dient que el que volem és que l'excavadora no la faci malbé.
Continuem esperant el tarannà que ens va prometre i que el poble necessita de manera urgent.
No anem bé Sr. Graupera, no anem bé.