dissabte, 14 de febrer del 2009

COMPLINT PROGRAMA: MARQUESINES AL BUSHem vist com ja s'estan instal·lant les noves marquesines al bus del poble. Els de Gent ens sentim especialment orgullosos doncs és una demostració més del compromís del nostre grup.
Pel maig del 2007 tots els partits vàrem publicar els nostres programes. Pocs són els que se'n recorden. A Gent tenim el programa com a element de treball. El tenim penjat a la web i en volem fer referència ara.


Les marquesines del bus volen ser, a més d'un servei, una demostració dels passos que anem fent per avançar cap a un poble amb una mobilitat sostenible. Això vol dir un servei de transport públic de qualitat que ens pugui algun dia anar estalviant els problemes del transport particular. És just reconèixer, en aquest sentit, que l'anterior regidor Sr. Costa ja va fer el primer pas per disposar del Pla de Transport; i volem reconèixer, en aquest aspecte concret, la seva feina. Gent de Llavaneres, d'acord amb el que ja vam comprometre en el nostre programa, continuarem avançant per anar molt més enllà i assolir el nivell de qualitat del transport que el poble mereix. Així, el 2009 està previst d'adquirir-ne algunes més per dotar altres parades de bus d'un espai de protecció de qualitat.
En els pròxims dies s'anirà completant la instal·lació de les marquesines, on falta encara  un mòdul lateral que protegeix contra el vent i que permet la inserció de publicitat. Posarem, a més, papereres i completarem l'espai entorn de la parada per fer-lo accessible. Ja es pot apreciar l'inici de treball d'adaptació del tram de vorera que va del camí Pla de la Torreta fins a la parada. La vorera que s'instal·la és amb una planxa de formigó (provisional) ja que aquesta vorera queda pendent del Pla d'urbanització dels Ametllers, amb el qual es construirà la vorera definitiva.