dilluns, 14 de maig del 2007

Gent a San Pere

El passat dissabte 12, en un acte festiu al poliesportiu de Sant Pere varem presentar la candidatura de Gent de Llavaneres . Reproduïm aquí les paraules d'introducció.


Ara fa 9 anys a Gent vàrem decidir implicar-nos en el món de la política i encara hi continuem. Molt satisfets de la feina feta continuem per que estem convençuts que el projecte de Gent encara té sentit.

Som un grup independent el que vol dir que:

  • No ens sotmetem a les decisions preses fora de l’àmbit local.
  • No defensem carnets ni banderes sinó la força de la gent.
  • No sortim al carrer a defensar la imatge sinó a lluitar per un model de poble per a tots.
  • No ens calen medalles ni mèrits que ens puguin promocionar en el món de la política sinó que dediquem part del nostre temps particular a defensar un projecte participat per Llavaneres.

Què fa que Gent aparegui i que puguem dir que encara és un projecte amb sentit? Què fa que dediquem esforços a penjar cartells i pancartes, a fer i editar fulletons i un programa electoral? Què fa que en reunim un cop al mes durant tota la legislatura? Que col·laborem amb una quota mensual per finançar el grup?.....

Des de fora pot semblar, simplificant, que pot ser afany de protagonisme, però ens haureu de creure si us direm que és just al contrari. El que ens mou per una banda és la voluntat de servei al comú i per altra la pèssima gestió dels grups política actuals.

La funció d’un grup independent com Gent és la de posar seny i coherència a les relacions entre la gent dels partits convencionals que, enlluernats per una forma de fer a escala nacional, ni s’escolten, ni es respecten.

Continuem estant tips, després de 9 anys, de desqualificacions i lluïments personalistes amb l’únic objectiu de defensar una posició utòpica de partit. Volem fets i resultats que afavoreixin al poble.

No acceptem i hem denunciat que els partits, que ara estan al govern, s’hagin repartit càrrecs amb sou i dedicació exclusives que sembla que tan sols vulguin resoldre la situació laboral particular dels regidors.

No acceptem i hem denunciat la mala gestió que provoca que el sou del regidor pugui ser equivalent al que es dedica en projectes per la seva regidoria.

No acceptem i hem denunciat que es planifiqui el poble en funció de la foto i la data d’inauguració d’esquenes a l’interès general de la població. I si no que ens expliquin els del govern PP-PSC el desgavell del POUM, la situació econòmica i de gestió de la nova zona esportiva, o la distribució i el criteri de distribució dels pisos de protecció oficial., entre d’altres coses.

És per tot això, per que veiem que malauradament el panorama polític no canvia, que ens estem jugant el futur d’un poble de tots en mans d’uns pocs que vetllen més pel seu interès particular.

Ara és l’hora d’ajuntar forces, ara és l’hora de participar. No ens val quedar-nos a casa, cal sortir i fer-se sentir.

Gent de Llavaneres ens comprometem a donar força al vostre vot, Gent de Llavaneres és compromet a treballar per un projecte de canvi per a tots.

L’Andreu Majó, actual alcalde d’Arenys de Munt i professor del nostre IES de Llavaneres, defineix els grups independents com a una anomalia política, i és que allò realment anòmal és la mala gestió d’alguns polítics. No els deixarem sense resposta, Gent continuarem fins que faci falta defensant un poble per a tots, lluny de l’exclusió, el paternalisme i l’interès partidista, un poble per a tots. La nostra garantia és la nostra gent. Comptem amb vosaltres, compteu amb Gent.